Laddar Evenemang

Fullbokat! Barn- och elevhälsans upptaktsdag 2023

När: 2023-09-22 kl. 08:00 - 16:30
Sal/Rum: Aniara
Sista anmälningsdag: 14 augusti
Pris:

Inom Göteborg

0kr

Övriga kommuner

600kr

Hitta hit

Temat för barn- och elevhälsans upptaktsdag 22 september är självtillit och motståndskraft och hur vi främjar lärande och psykisk hälsa hos barn och elever.

Vi har haft ett stort intresse för att efteranmäla sig till barn- och elevhälsans upptaktsdag. Vi har handlagt inkommande förfrågningar i turordning och från och med den 21 augusti 2023 tar vi inte emot fler önskemål om plats.

Den 22 september anordnar Center för skolutveckling en upptaktsdag för dig som jobbar inom barn- och elevhälsa eller är rektor i förskolan, grundskolan eller gymnasiet i Göteborgs Stad, friskolor eller andra kommuner. Välkommen att få inspiration och kunskap utifrån aktuell forskning om vad som främjar psykisk hälsa.  

Under förmiddagen föreläser Therése Skoog, professor i psykologi vid Göteborgs universitet om resiliens i barns och ungdomars utveckling och skolans roll i att främja resiliens för sina elever. 

Intervju med Therése Skoog

Gunilla Lönnberg är doktor i medicinsk vetenskap, folkhälsovetare och jobbar som forskare vid Uppsala Universitet. Hennes föreläsning handlar om betydelsen av de första tusen dagarna för livslång hälsa och några pågående forskningsprojekt som handlar om insatser under den här tiden i livet som kan ge familjer en gynnsam start.

Intervju med Gunilla Lönnberg

Eftermiddagen består av professionsvisa föreläsningar med Therése Skoog, Sabina Kapetanovic, Elin Hoff Brattberg, Helena Svernling, Yun Chen och Emma Leifler.  

Intervju med Sabina Kapetanovic

Inbjudan (pdf)

Program (pdf)

Kostnad 

Gratis för medarbetare i Göteborgs Stad. 

600 kronor för rektorer och elevhälsopersonal i andra kommuner.  

Anmälan i Utbildningsportalen 

Eventet är fullbokat.

Mer information

Detaljer kring dagen skickas ut till samtliga anmälda i god tid före upptaktsdagen.  

För mera information kontakta: 

center.for.skolutveckling@educ.goteborg.se 

Fullbokat! Barn- och elevhälsans upptaktsdag 2023

När: 2023-09-22 kl. 08:00 - 16:30
Sal/Rum: Aniara
Sista anmälningsdag: 14 augusti

Vi lär oss tillsammans

Genom att dela med oss av våra lärdomar kan vi bygga en kollektiv kunskapsbank som vi använder för att utveckla vårt lärande och skapa bättre undervisning för barn och elever.