Laddar Evenemang

Webbinarium 4 oktober – Internationella barndagen

När: 2021-10-04 kl. 13:00 - 16:00
Var: Digitalt via Teams,
Hitta hit

4 oktober infaller Internationella barndagen 2021. Detta uppmärksammar Dialoga - Göteborgs Stads kompetenscentrum om våld i nära relationer och hedersrelaterat våld, genom ett axplock av miniseminarier om barns rättigheter.

Under denna halvdag belyser vi såväl ny lagstiftning kring barnfridsbrott, som våldsförebyggande arbete med ungdomar i grundskolan och nystartad verksamhet med regnbågstider på Öppna förskolan. Vi får även ta del av det framskridande arbetet med att ta fram en Barnrättsplan i Göteborgs Stad.

Praktisk information

Målgrupp

Medarbetare i Göteborgs stad och Dialogas avtalskommuner, samt ideella organisationer.

Anmälan

Anmäl dig här till Webbinarium – Internationella barndagen

Webbinaret ges digitalt via Teams. Länk och instruktioner skickas ut någon dag innan utbildningsstart.

 

Dialoga är Göteborgs Stads kompetenscentrum om våld i nära relationer och hedersrelaterat våld. På temasidan Kompentensutveckling i sociala frågor – Drogförebyggande och beroende, sexuell hälsa, våld i nära och heder hittar du bland annat information om våra utbildningar och konferenser, samt material som kan vara ett stöd i ditt arbete. Dialoga har också en extern hemsida www.valdinararelationer.se/dialoga.

Webbinarium 4 oktober – Internationella barndagen

När: 2021-10-04 kl. 13:00 - 16:00
Var: Digitalt via Teams,

Arrangör:

Dialoga, Socialförvaltningen Centrum

Vi lär oss tillsammans

Genom att dela med oss av våra lärdomar kan vi bygga en kollektiv kunskapsbank som vi använder för att utveckla vårt lärande och skapa bättre undervisning för barn och elever.