Laddar Evenemang

Sök sommarkurser i dans, musik eller teater för förskolelärare

När: 2020-02-20 - 2020-03-16
Var: Högskolan för scen och musik, Artisten, Fågelsången 1
Hitta hit

Dessa kurser ges under sommaren 2019 på Högskolan för scen och musik. Ansökningstiden är 20 februari t.o.m. 16 mars 2020.

Ansökningstiden är 20 februari t.o.m. 16 mars 2020. Sök via www.antagning.se (var noga med att välja rätt termin och lärosäte för att hitta rätt kurs).

Dessa kurser ges under sommaren 2020 på Högskolan för scen och musik. Upplägg: seminarier och workshops på Artisten i Göteborg 19–20 juni samt en dag i augusti. Självstudier under juli månad. Mer information: https://hsm.gu.se/Utbildning/fristaende-kurser

Drama för lust och lärande i förskolan (5 högskolepoäng)Denna sommarkurs vänder sig till dig som vill använda drama och dramapedagogiska metoder i ditt pedagogiska arbete med förskolebarn. Kursen behandlar drama som uttrycksform, kommunikationsmedel och undervisningsmetod i förskolan. Vidare uppmärksammar kursen ledarskap i drama i föskolans verksamhet med tonvikt på utövande, reflektion och diskussion.

Musik för lust och lärande i förskolan (5 högskolepoäng)Denna sommarkurs vänder sig till dig som vill använda musik och musikpedagogiska metoder i ditt pedagogiska arbete med förskolebarn. Kursen behandlar bl.a. digitala verktyg, ackompanjemang, sång och lyssnande.

Dans för lust och lärande i förskolan (5 högskolepoäng)Denna sommarkurs vänder sig till dig som vill använda dans och danspedagogiska metoder i ditt pedagogiska arbete med förskolebarn. Kursen behandlar bl.a. kroppslig uttrycksförmåga, planering för dans och reflektion kring dans, bl.a. ur jämställdhetsperspektiv.

Sök sommarkurser i dans, musik eller teater för förskolelärare

När: 2020-02-20 - 2020-03-16
Var: Högskolan för scen och musik, Artisten, Fågelsången 1

Arrangör:

Göteborgs universitet

Vi lär oss tillsammans

Genom att dela med oss av våra lärdomar kan vi bygga en kollektiv kunskapsbank som vi använder för att utveckla vårt lärande och skapa bättre undervisning för barn och elever.