Laddar Evenemang

Sök medel för praktiknära forskning från ULF (digitalt öppet hus)

När: 2021-08-23 kl. 14:00 - 18:00
Var: Digitalt via länk,
Hitta hit

Har du en bra idé om praktiknära forskning inom förskola eller skola? Nu kan du som lärare, förskollärare eller rektor i Göteborgs Stad åter söka pengar för praktiknära forskning. Steg ett består av en skiss där du på två sidor beskriver din forskningsidé. Skissen ska vara inlämnad senast 17 september 2021.

Information om ULF, och om ansökning hittar du här: https://www.gu.se/utlysning-av-medel-for-projekt-inom-ulf-avtal 

 

Digitalt “öppet hus” måndag 23 augusti

Har du frågor kring praktiknära forskning i stort eller specifikt om vad en forskningsskiss för ULF-ansökan ska innehålla, så finns möjlighet att få stöd av Center för skolutvecklings lektorer. På måndag 23 augusti har vi digitalt öppet hus mellan kl 14.00 och 18.00.

Varje hel timme, kl 14, 15, 16 och 17 gör vi en kortare presentation av ULF och förutsättningar för att ansöka, och svarar sedan på frågor från deltagarna. OBS! Ställ dina frågor i möteschatten (pratbubbla-ikonen som ligger i nederkant).

Du kan gå in när det passar dig, på denna zoom-länk: https://gu-se.zoom.us/j/4345786907?pwd=SFlxRnJuMGdHNk1PMHVOOWkzMHdGUT09

Du behöver inte föranmäla dig!

På plats finns Mats Widigson, Annika Hellberg och Martin Tallvid, lektorer med erfarenhet av ULF-forskningsprojekt, och svarar på frågor.

 

Kontakt

Mats Widigson

Martin Tallvid

Annika Hellberg

 

Sök medel för praktiknära forskning från ULF (digitalt öppet hus)

När: 2021-08-23 kl. 14:00 - 18:00
Var: Digitalt via länk,

Arrangör:

Center för skolutveckling

Vi lär oss tillsammans

Genom att dela med oss av våra lärdomar kan vi bygga en kollektiv kunskapsbank som vi använder för att utveckla vårt lärande och skapa bättre undervisning för barn och elever.