Laddar Evenemang

Sök sommarkurser i drama, musik och dans för förskolan

När: 2020-04-16 - 2020-05-15
Var: Högskolan för scen och musik, Artisten, Fågelsången 1
Sista anmälningsdag: 16 maj
Hitta hit

Drama, dans och musik för lust och lärande i förskolan. Dessa kurser ges under sommaren 2020 på Högskolan för scen och musik.

Den förlängda ansökningstiden är 16 april t.o.m. 15 maj 2020. Sök via www.antagning.se (var noga med att välja rätt termin och lärosäte för att hitta rätt kurs).

Dessa kurser ges under sommaren 2020 på distans. Upplägg: seminarier och workshops på Artisten i Göteborg 15–17 juni samt 13 augusti. Självstudier under juli månad. Mer information på Högskolan för scen och musiks webbsida.

Drama för lust och lärande i förskolan (5 högskolepoäng) Denna sommarkurs vänder sig till dig som vill använda drama och dramapedagogiska metoder i ditt pedagogiska arbete med förskolebarn. Kursen behandlar drama som uttrycksform, kommunikationsmedel och undervisningsmetod i förskolan. Vidare uppmärksammar kursen ledarskap i drama i föskolans verksamhet med tonvikt på utövande, reflektion och diskussion.

Musik för lust och lärande i förskolan (5 högskolepoäng) Denna sommarkurs vänder sig till dig som vill använda musik och musikpedagogiska metoder i ditt pedagogiska arbete med förskolebarn. Kursen behandlar bl.a. digitala verktyg, ackompanjemang, sång och lyssnande.

Dans för lust och lärande i förskolan (5 högskolepoäng) Denna sommarkurs vänder sig till dig som vill använda dans och danspedagogiska metoder i ditt pedagogiska arbete med förskolebarn. Kursen behandlar bl.a. kroppslig uttrycksförmåga, planering för dans och reflektion kring dans, bl.a. ur jämställdhetsperspektiv.

Sök sommarkurser i drama, musik och dans för förskolan

När: 2020-04-16 - 2020-05-15
Var: Högskolan för scen och musik, Artisten, Fågelsången 1
Sista anmälningsdag: 16 maj

Arrangör:

Göteborgs universitet

Vi lär oss tillsammans

Genom att dela med oss av våra lärdomar kan vi bygga en kollektiv kunskapsbank som vi använder för att utveckla vårt lärande och skapa bättre undervisning för barn och elever.