Laddar Evenemang

Masterprogram i barn- och ungdomsvetenskap – digitalt informationsmöte

När: 27/02 kl. 18:00 - 19:00
Var: Via zoomlänk på webbplats,
Hitta hit

Välkommen till ett digitalt informationsmöte om masterprogrammet i barn- och ungdomsvetenskap!

Välkommen till ett digitalt informationsmöte om masterprogrammet i barn- och ungdomsvetenskap! Programmet ges helt på distans och vänder sig till dig som arbetar, eller har grundutbildning, inom till exempel förskola, grundskola/fritidsverksamhet och som vill utveckla din kompetens inom barn- och ungdomsvetenskap, med särskilt fokus på barns och ungas livsvillkor och lärande i en globaliserad och digitaliserad värld.

På informationsträffen möter du programledare och studievägledare för programmet. De kommer att berätta om innehåll och upplägg, vad det innebär att läsa på distans och vad som krävs för att kunna antas till programmet.

Varmt välkommen! Ingen anmälan krävs.

___________________________________________

Masterprogrammet i Barn- och ungdomsvetenskap ger dig kunskaper och färdigheter för att på ett forskningsbaserat och självständigt sätt arbeta med utvecklings- och utredningsfrågor, t ex som förstelärare eller utvecklingsledare samt för fortsatt utbildning på forskarnivå.

Som masterstudent hos oss möter du en intressant och utmanande utbildning i en stark forskningsmiljö. Här finns väletablerade forskningsgrupper och lärare knutna till våra olika forskningsteman som rör förskola, skola, fritidshem och annan utbildning, men också frågor om barns och ungas livsvillkor, digitalisering och lärande i samhällen i snabb förändring.

Mer information om programmet och förkunskapskrav

Masterprogram i barn- och ungdomsvetenskap – digitalt informationsmöte

När: 27/02 kl. 18:00 - 19:00
Var: Via zoomlänk på webbplats,

Arrangör:

IPKL, Göteborgs universitet

Vi lär oss tillsammans

Genom att dela med oss av våra lärdomar kan vi bygga en kollektiv kunskapsbank som vi använder för att utveckla vårt lärande och skapa bättre undervisning för barn och elever.