Laddar Evenemang

Läromedelsmässa

När: 2020-04-28 - 2020-04-29
Var: Eriksbergshallen, Maskingatan 10
Hitta hit

Årets mötesplats kring resurser för lärande

Workshops med läs- och skrivprojekt, lekfulla lektioner med naturvetenskap och konkreta tips för att ta makten över informationsflödet. Lägg där till massor av inspiration kring framtidens läromedel och du finner en mötesplats som du som arbetar i förskolan och skolan inte vill missa.

Årets Läromedelsmässan är så mycket mer än bara en mässa. Flera klassrum byggs upp för alltifrån förskola till grundskolans år F–9. Här kan du delta i workshops, inspireras av andra pedagoger och testa digitala skolresurser såväl som de senaste böckerna. Ett stort antal av landets ledande läromedelsproducenter och förlag finns på plats för att ge dig möjlighet att testa, fråga och jämföra innan du beställer.

Vetenskapsfestivalens lärarkonferens flyttar in

Vi vet att skolpersonal har ont om tid. Därför har vi i år sett till att två av regionens största mötesplatser för lärare äger rum på samma tid och samma plats – Läromedelsmässan och Vetenskapsfestivalens lärarkonferens. Ta med dina kollegor och upptäck, nätverka och planera inför kommande läsår. Målet är att ni vid dagens slut ska lämna Eriksbergshallen med inspiration i den ena handen och en pedagogisk verktygslåda i den andra.

Välkommen till Läromedelsmässan den 28-29 april 2020 på Eriksbergshallen! Fri entré!

Läs mer på goteborgsregionen.se/laromedelsmassa

Läromedelsmässa

När: 2020-04-28 - 2020-04-29
Var: Eriksbergshallen, Maskingatan 10

Arrangör:

Göteborgsregionen

Vi lär oss tillsammans

Genom att dela med oss av våra lärdomar kan vi bygga en kollektiv kunskapsbank som vi använder för att utveckla vårt lärande och skapa bättre undervisning för barn och elever.