Tisdagen den 26 april är det dags för ytterligare en torghandel i förskolan. Du kommer vid detta tillfälle möta 1 föreläsare så passa på att skriva in detta datum i kalendern redan nu. Programmet kommer att uppdateras här allt eftersom föreläsare och ämne är klara. Torghandel mot förskolan planeras och genomförs av Center för skolutveckling (Cfs) i samverkan med förskoleförvaltningen.


Torghandel är nu mer en välkänd mötesplats för pedagoger och rektorer i förskola, som ser erfarenhetsutbyte som en viktig och positiv del av förskolans utveckling. Pedagoger föreläser och visar hur de arbetar i sin verksamhet och bjuder in till reflektion och samtal.

Du kan i efterhand ta del av föreläsningarna här på Lärtorget, under rubriken Torghandel arkiv (beroende på om föreläsare har godkänt att deras föreläsning spelas in).

Program för denna dagen

15:00-16:00

Välkomna på Utbildning med NE!

Idag kommer vi titta närmare på NE Kunskapstjänster och hur ni kan använda det i verksamheten med barnen. Vi tittar på de olika funktionerna och ni får tips om hur ni kan använda det i praktiken. Då vi kommer hålla utbildningen som ett webbinarium är det viktigt att ni alla har tillgång till en ipad så ni, efter informationen, själva kan arbeta i materialet. Jag kommer hela tiden finnas tillgänglig för frågor om det skulle dyka upp några.

Jag som håller i utbildningen heter Lova Frejd och är själv utbildat förskollärare som tidigare arbetat i förskolan i Göteborgs stad.

Föreläsning ➜

Anmälan

Anställda i Göteborgs stad kan anmäla sig via knappen Anmäl dig (som länkar vidare till Utbildningsportalen).

Arbetar du i fristående verksamhet eller i annan kommun mejla din anmälan till annika.hellberg@educ.goteborg.se