Laddar Evenemang

Utbildning om unga och våld i partnerrelationer

När: 2020-05-05 kl. 09:00 - 12:00
Var: Dialoga Social Resursförvaltning Göteborgs Stad, Gårdavägen 1
Hitta hit

Social resursförvaltning erbjuder en halvdagsutbildning om ungas utsatthet för våld i partnerrelationer. Under utbildningen tittar vi bland annat på vad som skiljer de ungas relationer från de vuxnas, att våldet mellan unga ibland tar sig andra uttryck och vägar, samt viktiga varningssignaler.

Detta är en öppen utbildning där du får möjlighet att träffa personer från olika yrken, till exempel socialsekreterare och fritidsledare.

Målgrupp: Medarbetare i Göteborgs Stad och Dialogas avtalskommuner.

Utbildningen är kostnadsfri, men kom ihåg att kolla med din chef innan du anmäler dig. ANMÄL DIG HÄR>>>

Dialoga är Göteborgs Stads kompetenscentrum om våld i nära relationer och hedersrelaterat våld. På Dialogas hemsidor www.valdinararelationer.se/dialoga och www.socialutveckling.goteborg.se/dialoga hittar du bland annat information om utbildningar och konferenser. Dialoga har också en Facebooksida, www.facebook.com/valdinararelationer.se där det finns information och tips, till exempel om film och litteratur inom ämnet.

Utbildning om unga och våld i partnerrelationer

När: 2020-05-05 kl. 09:00 - 12:00
Var: Dialoga Social Resursförvaltning Göteborgs Stad, Gårdavägen 1

Arrangör:

Dialoga, Social resursförvaltning Göteborgs Stad

Vi lär oss tillsammans

Genom att dela med oss av våra lärdomar kan vi bygga en kollektiv kunskapsbank som vi använder för att utveckla vårt lärande och skapa bättre undervisning för barn och elever.