Laddar Evenemang

Utbildning om unga och våld i partnerrelationer – Vårterminen 2019

När: 2019-03-06 kl. 08:00 - 2019-05-08 kl. 12:00
Hitta hit

Social resursförvaltning erbjuder en halvdags utbildning om ungas utsatthet för våld i partnerrelationer. Under utbildningen tittar vi bland annat på vad som skiljer de ungas relationer från de vuxnas, att våldet mellan unga ibland tar sig andra uttryck och vägar, samt viktiga varningssignaler.

Målgrupp: Du som arbetar i Göteborgs Stad eller Dialogas avtalskommuner och som vill veta mer om ungdomars utsatthet för våld.

Tider och anmälan

Under våren 2019 ges utbildningen vid två tillfällen. Utbildningen är kostnadsfri, men kom ihåg att kolla med din chef innan du anmäler dig. Anmäl dig via länkarna nedan.

Målgrupp: Anställda i Göteborgs Stad och Dialogas avtalskommuner.

Tillfälle 1 – Anmälan>>> Datum: 6 mars kl 9-12

Tillfälle 2 – Anmälan>>> Datum: 8 maj kl 9-12

Välkommen!

Vid frågor kontakta: helen.broo@socialresurs.goteborg.se

Dialoga är Göteborgs Stads kompetenscentrum om våld i nära relationer och hedersrelaterat våld. På Dialogas hemsidor www.valdinararelationer.se/dialoga och www.socialutveckling.goteborg.se/dialoga hittar du bland annat information om utbildningar och konferenser. Dialoga har också en Facebooksida, www.facebook.com/valdinararelationer.se där det finns information och tips, till exempel om film och litteratur inom ämnet.

Utbildning om unga och våld i partnerrelationer – Vårterminen 2019

När: 2019-03-06 kl. 08:00 - 2019-05-08 kl. 12:00

Arrangör:

Dialoga, Social resursförvaltning Göteborgs Stad

Vi lär oss tillsammans

Genom att dela med oss av våra lärdomar kan vi bygga en kollektiv kunskapsbank som vi använder för att utveckla vårt lärande och skapa bättre undervisning för barn och elever.