Laddar Evenemang

Utbildning: Multisensoriskt musikdrama

När: 2021-12-31 kl. 09:00 - 16:00
Var: Slottsskogsgatan 12, Slottsskogsgatan 12
Pris:

Inom Göteborg

1100kr

Övriga kommuner

1300kr

Hitta hit
En person ansikte på sidan med olika färger

Under den här utbildningen lär du dig ett pedagogiskt arbetssätt för att skapa samspel och delade upplevelser tillsammans med personer med svår intellektuell- och flerfunktionsnedsättning.

I multisensoriskt musikdrama kombineras interaktiv musik med berättande som förstärks med olika sinnesstimulerande upplevelser. Målgruppen för MSMD är personer med svår intellektuell- och flerfunktionsnedsättning och deras personal och anhöriga.

Under kursdagen varvas teori och praktiska moment. Vi går igenom forskningsunderlag, teori och metodik som arbetssättet lutar sig mot. Som inspiration för du ta del av olika MSMD och vi har en workshop där alla deltagare får skapa anpassade MSMD. Vi går också igenom hur man kan utvärdera och utveckla arbetssättet fortlöpande.

Utbildningsledare

Linn Johnels och David Wirzén

OBS! Datum är ännu ej satt och kommer att annonseras senare. Datumet som anges ovan (31 december) stämmer inte. Om du är intresserad av att gå utbildningen kan du anmäla dig redan nu så får du veta datum via e-post. Om du inte kan det datumet kan du enkelt avanmäla dig utan kostnad.

Utbildning: Multisensoriskt musikdrama

När: 2021-12-31 kl. 09:00 - 16:00
Var: Slottsskogsgatan 12, Slottsskogsgatan 12

Vi lär oss tillsammans

Genom att dela med oss av våra lärdomar kan vi bygga en kollektiv kunskapsbank som vi använder för att utveckla vårt lärande och skapa bättre undervisning för barn och elever.