Laddar Evenemang

Torghandel: Leda för digitalisering

När: 2017-10-06 kl. 08:30 - 12:00
Var: Konferensen på Center för Skolutveckling, Bohusgatan 13 C
Pris:

Inom Göteborg

0kr

Övriga kommuner

400kr

Hitta hit

Torghandel Leda för digitalisering streamas live.

Länk till sändningen kommer att läggas ut på Center för Skolutvecklings Facebooksida.

Filmen publiceras på YouTubekanalen TorghandelGöteborg och i programmet på Pedagog Göteborg.

I våras fokuserade Torghandel Leda digitalisering på vad det är lärare och pedagoger förväntas göra och vilka förutsättningar de behöver för att lyckas. I höst följer vi upp genom att lyssna till hur två stadsdelar tagit sig an utmaningarna att skapa dessa förutsättningar i hela styrkedjan, på sektors-,områdes- och enhetsnivå.

Inleder förmiddagen gör Malin Frykman, utvecklingsledare för grundskolan i Kungälvs Kommun, med bred erfarenhet av digitalisering både som rektor och utvecklingsledare. Hon är också författare till boken Skolledare i en digitaliserad värld – Att leda lärande. Därefter delar Västra och Norra Hisingen med sig av sina respektive erfarenheter från arbetet med skolans digitalisering. Vilka insatser gör skillnad? Vilka lärdomar har dragits och hur påverkar de det fortsatta arbetet med digitaliseringen?

Torghandel: Leda för digitalisering

När: 2017-10-06 kl. 08:30 - 12:00
Var: Konferensen på Center för Skolutveckling, Bohusgatan 13 C

Arrangör:

Helen Henriksson

Vi lär oss tillsammans

Genom att dela med oss av våra lärdomar kan vi bygga en kollektiv kunskapsbank som vi använder för att utveckla vårt lärande och skapa bättre undervisning för barn och elever.