Laddar Evenemang

EdCamp: Ideér för bättre svensk utbildning

När: 2017-06-01 kl. 17:00 - 19:00
Var: Schillerska gymnasiet, Vasagatan 19
Hitta hit

Podden Skolsverige med lärarna Karin Berg och Jacob Möllstam närmar sig sitt hundrade avsnitt och i samband med det tänkte de hålla ett edcamp. Temat är tankar och idéer som är spännande för att skapa en ännu bättre svensk utbildning.

Podden Skolsverige med lärarna Karin Berg och Jacob Möllstam närmar sig sitt hundrade avsnitt och i samband med det tänkte de hålla ett Edcamp. Temat är tankar och idéer som är spännande för att skapa en ännu bättre svensk utbildning.

Vad är Edcamp?
Jo, det är som en knytkonferens av och med lärare. På en knytkonferens möts alla av ett tomt schema, och konferensen inleds med att man lägger in ämnen som deltagarna föreslår. På detta Edcamp, som handlar om skolfrågor, kan det exempelvis vara; kollegialt lärande, formativ bedömning, flipped classroom eller kanske frågor om yrkesetik. Därefter väljer du vilka diskussioner du vill delta i.

EdCamp: Ideér för bättre svensk utbildning

När: 2017-06-01 kl. 17:00 - 19:00
Var: Schillerska gymnasiet, Vasagatan 19

Arrangör:

Skolsverige

Vi lär oss tillsammans

Genom att dela med oss av våra lärdomar kan vi bygga en kollektiv kunskapsbank som vi använder för att utveckla vårt lärande och skapa bättre undervisning för barn och elever.