Laddar Evenemang

Mötesplats NT: Teknikundervisning i förskolan

När: 28/05 kl. 15:30 - 17:00
Var: Digital mötesplats,
Hitta hit
Flera kugghjul.

Vårens sista Mötesplats NT blir en digital träff om teknikundervisning i förskolan. Sara Eliasson bidrar med sin forskning.

Sara Eliasson är förskollärare med lång erfarenhet inom förskolan, och är även doktorand inom Barn- och ungdomsvetenskap. Hon har studerat teknikundervisning i förskolan, och tittat närmare på hur barn lär sig om mekanisk teknik i samspel med varandra och förskollärare. Sara presenterar resultatet av de olika delstudierna, som bland annat visar på hur deltagarnas initiativ till samspel bidrar till att olika dimensioner av teknik framträder i aktiviteterna, och hur teknik kan göras begripligt, både på ett vardagligt och mer abstrakt och vetenskapligt sätt.

Anmälan

Du som arbetar inom Göteborgs Stad anmäler dig via Utbildningsportalen: https://goteborg.luvit.se/luvitportal/activities/ActivityDetails.aspx?inapp=1&id=3631

Jobbar du i friskola eller i en annan kommun? Anmäl dig via e-post till anna.backman@educ.goteborg.se.

Mötesplats NT: Teknikundervisning i förskolan

När: 28/05 kl. 15:30 - 17:00
Var: Digital mötesplats,

Vi lär oss tillsammans

Genom att dela med oss av våra lärdomar kan vi bygga en kollektiv kunskapsbank som vi använder för att utveckla vårt lärande och skapa bättre undervisning för barn och elever.