Laddar Evenemang

Litteraturveckans utbudskväll

När: 2019-04-02 kl. 18:00 - 20:30
Var: Bio Roy, Kungsportsavenyen 45
Hitta hit

Med anledning av 2019 års Litteraturvecka bjuds alla pedagoger och bibliotekarier till en kväll för att få lära känna årets författare bättre. Kanske är du redan engagerad i Litteraturveckan, eller så är du nyfiken på vad det är och vill veta mer. Oavsett vilket är den här kvällen för dig! Välkommen att träffa författarna och höra dem berätta om sig själva, sina böcker och sina möten med elever!

Under Litteraturveckan 1–5 april kommer nästan 50 barn- och ungdomsboksförfattare och illustratörer samlas för att göra hundratals klassbesök för elever i åk 2, 5 och 8 i Göteborgs grundskolor.

Kvällen inleds med mingel och vi bjuder på matiga wraps mellan kl. 17-18. Bio Roys bar är öppen och det går bra att köpa dryck, även i pausen. Författare och illustratörer presenterar sig från kl.18. Vi avslutar dagen med ett boklotteri endast swish

Anmälan

Kvällen är kostnadsfri men anmälan krävs, sista dag för anmälan 26/3.  Du kommer att få en bekräftelse och finns då med på vår anmälningslista. Obs! Begränsat antal platser, boka i god tid!

Hjärtligt välkomna! 

Bodil Alvarsdotter, barnbibliotekskonsulent, Solveig Eriksson, skolbibliotekskonsulent Mia Björklund, barnkulturkonsulent

Litteraturveckans utbudskväll

När: 2019-04-02 kl. 18:00 - 20:30
Var: Bio Roy, Kungsportsavenyen 45

Arrangör:

Kulturförvaltningen

Arrangör:

Skolbibliotekscentralen

Skolbibliotekscentralen är en pedagogisk resurs för personal och elever i grundskolan och gymnasieskolan. Vår huvuduppgift är att på olika sätt stödja, hjälpa och utveckla skolbiblioteken.

Vi lär oss tillsammans

Genom att dela med oss av våra lärdomar kan vi bygga en kollektiv kunskapsbank som vi använder för att utveckla vårt lärande och skapa bättre undervisning för barn och elever.