Laddar Evenemang

Kvalitetsmässan

När: 2017-11-14 kl. 08:00 - 2017-11-16 kl. 17:00
Var: Svenska mässan,
Hitta hit

Du som arbetar i Göteborgs Stad kan gå kostnadsfritt (utom konferensprogrammet) på Kvalitetsmässan. Du hittar länk till anmälan och rabattkod för konferensprogrammet på Intranätets startsida under nyheter. På mässan kan du ta del av:

  • Fackmässan, där Göteborgs Stad har en monter, är öppen för alla medarbetare. På mässgolvet träffar du utställare och föredragshållare som alla bidrar till mässans bredd och kompetenshöjande innehåll.
  • Du har också tillgång till Öppet Forum – fyra temalokaler med 30-minutersseminarier. Årets teman är skola, vård och omsorg, ledarskap och utveckling samt samhälle. Lyssna till riksdagspartiernas ledare som berättar om sin syn på Sveriges utmaningar.
  • Konferensen ger dig tillgång till 180 seminarier under tre dagar. Här kan du ta del av föreläsningar om innovationer, ledarskap, styrning och effektiva verksamheter. Internationella talare ger utblickar utanför Sveriges gränser.

Mer information om program kommer senare.

Kvalitetsmässan

När: 2017-11-14 kl. 08:00 - 2017-11-16 kl. 17:00
Var: Svenska mässan,

Arrangör:

Svenska mässan

Vi lär oss tillsammans

Genom att dela med oss av våra lärdomar kan vi bygga en kollektiv kunskapsbank som vi använder för att utveckla vårt lärande och skapa bättre undervisning för barn och elever.