Laddar Evenemang

Hedersrelaterat våld

När: 2018-05-02 kl. 08:30 - 12:00
Var: Folkets hus, Järntorget
Hitta hit

För att förhindra att barn och unga förs ut ur landet mot sin vilja för bortgifte eller kvinnlig könsstympning mobiliserar Göteborgs Stad inför sommaren och satsar på att höja personalens uppmärksamhet på hedersrelaterat våld. Som ett led i detta erbjuder Social resursförvaltning en extrainsatt halvdagsutbildning 2 maj. Ta chansen och anmäl dig nu!

Dialoga – kompetenscentrum om våld i nära relationer, erbjuder en halvdagsutbildning om hedersrelaterat våld. Föreläsningarna handlar dels om egna erfarenheter av att leva i en hederskontext, dels om hur vi kan upptäcka och skydda.

Göteborgs Stads samordnare mot hedersrelaterat våld och förtryck berättar också om stadens arbete mot hedersrelaterat våld.

Tid: 2 maj kl 8.30-12

Målgrupp: Personal inom förskola  och skola, socialtjänst, kultur och fritid, Utbildningsförvaltningen samt Idrott- och föreningsförvaltningen.

OBS! Kom ihåg att stämma av med din chef innan du anmäler dig.

 

Hedersrelaterat våld

När: 2018-05-02 kl. 08:30 - 12:00
Var: Folkets hus, Järntorget

Arrangör:

Katarina Idegård

Vi lär oss tillsammans

Genom att dela med oss av våra lärdomar kan vi bygga en kollektiv kunskapsbank som vi använder för att utveckla vårt lärande och skapa bättre undervisning för barn och elever.