Laddar Evenemang

Freja – Forumteater och sex och relationer

När: 2019-10-01 kl. 13:00 - 16:00
Var: Skånegatan 20 Burgårdens konferenscenter,
Sal/Rum: Don Juan, Burgårdens konferenscenter
Hitta hit

Teater Reagera bjuder in till projekt Freja – inspirationsträffar med forumteater kring sexuella rättigheter för personer med LSS-beslut. Inspirationsträffarna består av en forumteaterföreställning och en samtalsverkstad. Innehållet är framtaget tillsammans med referensgrupper.

Forumteater är en interaktiv teaterform. I föreställningen får publiken möjlighet att påverka de situationer som spelas upp. Normer och komplexa situationer i vardagslivet utforskas utifrån ett humoristiskt perspektiv.

OBS! Pga begränsat antal deltagare per gång, ges denna föreställning vid två olika tillfällen.

Målgrupp: Du som arbetar med personer med funktionsnedsättning

Teater Reagera från Malmö driver projektet Freja finansierat av Arvsfonden.

Vaddå SRHR? är en föreläsningsserie för medarbetare inom Göteborgs stad, med fokus på hur vi kan arbeta för att stärka och främja sexuell och reproduktiv hälsa och rättigheter i stadens verksamheter.

Varför? 2019 började Göteborgs stads SRHR-plan gälla, med det övergripande målet att stadens verksamheter ska tillgodose sexuella och reproduktiva rättigheter och främja sexuell och reproduktiv hälsa. Stadens SRHR-team erbjuder därför en föreläsningsserie med syfte att genom kunskap höja beredskapen för att hantera frågor som rör SRHR i den praktiska vardagen i kommunala verksamheter som möter brukare, klienter och elever.

 

Freja – Forumteater och sex och relationer

När: 2019-10-01 kl. 13:00 - 16:00
Var: Skånegatan 20 Burgårdens konferenscenter,
Sal/Rum: Don Juan, Burgårdens konferenscenter

Arrangör:

Social resursförvaltning

Vi lär oss tillsammans

Genom att dela med oss av våra lärdomar kan vi bygga en kollektiv kunskapsbank som vi använder för att utveckla vårt lärande och skapa bättre undervisning för barn och elever.