Laddar Evenemang

Forskarskolan CUL – informationsträff

När: 11/12 kl. 18:00 - 19:30
Var: Digital mötesplats,
Sista anmälningsdag: 11 december
Hitta hit

Har du en lärarexamen?

En skola och förskola på vetenskaplig grund behöver forskarutbildade lärare och förskollärare. Visste du att en lärare/förskollärare som följer CUL forskarutbildning kan arbeta kvar halvtid i sin verksamhet? Som CUL-doktorand blir du en viktig länk mellan akademi och skolan eller förskolan. Detta bidrar till hela verksamhetens utveckling!

Den 8 december öppnar forskarskolan CUL för antagning till utbildning på forskarnivå för dig med lärarexamen. Sök senast 8 februari!


Den 11/12 kl. 18.00
har vi en introduktionsträff via Zoom där vi svarar på frågor om själva utlysningen, forskarskolan i dess helhet och hur en externt finansierad forskarutbildning fungerar. Anmäl dig till träffen via denna länk!

Den 29/1-2024 kl. 18.00 har vi en andra introduktionsträff på plats på Pedagogen vid Grönsakstorget, Göteborgs universitet.  Det blir tillfälle att tala med företrädare för ämnen i forskarutbildningen inom CUL.

Eventuella frågor om tillfällena ställs till handläggare Michael Hansen, michael.hansen@ped.gu.se

Läs mer om CUL på universitetets webbplats

 

Forskarskolan CUL – informationsträff

När: 11/12 kl. 18:00 - 19:30
Var: Digital mötesplats,
Sista anmälningsdag: 11 december

Arrangör:

Forskarskolan CUL

Vi lär oss tillsammans

Genom att dela med oss av våra lärdomar kan vi bygga en kollektiv kunskapsbank som vi använder för att utveckla vårt lärande och skapa bättre undervisning för barn och elever.