Laddar Evenemang

Föreläsning: Framtidens medielandskap

När: 2020-11-12 kl. 16:00 - 17:00
Var: Konferensen på Center för Skolutveckling, Bohusgatan 13 C
Sista anmälningsdag: 11 november
Pris:

Inom Göteborg

0kr

Övriga kommuner

390kr

Hitta hit

Emanuel Karlsten, Fotograf: Stina Stjernkvist

Medielandskapet har förändrats och plötsligt har influencern Therese Lindgren lika stor räckvidd som Expressen på sociala medier. Vad innebär det? För samhället, medier och framtiden? Emanuel Karlsten ger oss några nycklar för att avkoda vår samtid och redskap för att bättre förstå den digitala utvecklingen omkring oss. Anmäl dig att vara med på plats alternativt till att få en länk till din e-postadress 30 minuter innan föreläsningen börjar.

Journalisten Emanuel Karlsten är en av Sveriges mest anlitade föreläsare om digitalisering och sociala medier. Han är bland annat krönikör i Göteborgsposten och Breakit, programledare i P1 och Mediepodden.

 

Drop-in-fika

Kom redan från klockan 15.30 och ta en fika innan föreläsningen.Du som anmäler dig att vara med på länk får fixa fikat själv ;-).

Med anledning av Covid-19 är antalet platser begränsade. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har vidtagit de åtgärder som krävs för att säkra miljön i vår konferens.

 

Tema Medievetenhet

Under hösten bjuder vi in till en workshop och en föreläsning med fokus på sociala medier och det förändrade medielandskapet. Tema Medievetenhet är en fortsättning på serien ”Demokratin, digitaliseringen och läroplanen” från förra läsåret.

Föreläsning: Framtidens medielandskap

När: 2020-11-12 kl. 16:00 - 17:00
Var: Konferensen på Center för Skolutveckling, Bohusgatan 13 C
Sista anmälningsdag: 11 november

Vi lär oss tillsammans

Genom att dela med oss av våra lärdomar kan vi bygga en kollektiv kunskapsbank som vi använder för att utveckla vårt lärande och skapa bättre undervisning för barn och elever.