Laddar Evenemang

Festival: Playground

När: 2019-05-29 kl. 10:00 - 14:00
Var: Slottsskogen,
Hitta hit

Playground arrangeras och genomförs av mellanstadieelever på Freinetskolan Bild och Form. Festivalen är en del av uppstarten till jubileumsåret 2021 och ska förhoppningsvis arrangeras årligen. Temat för 2019 är hållbar utveckling.

Alla klasser i hela Göteborg upp till och med årskurs 6 är inbjudna, allt är gratis men alla klasser som anmäler sig för att medverka (anmälan är obligatorisk om man vill vara med) tar med sig minst en egen aktivitet som alla andra får prova på.

Aktiviteter: Hoppborgar, käpphästar, hinderbana, rutschkanor, matteprov, skattjakt, artister, musik, color run, öppen scen för elever som vill uppträda, modeshow och mycket mera. En helt vanlig fantastisk skoldag med andra ord…

På plats har vi också ett antal lekkamrater så som Maritiman, Stena Fastigheter, Framtidens Fastighetslabb, Mosaikfabriken med flera som också tar med sig roliga aktiviteter. Observera att det bara är hela skolklasser som kan och får vara med som deltagare på Playground.

Anmälan
Anmälan är obligatorisk och görs av lärare på www.playgroundgbg.org. OBS! Det finns en gräns för hur många klasser som får plats så anmäl er så snart ni kan, dock senast 12 april.

Festival: Playground

När: 2019-05-29 kl. 10:00 - 14:00
Var: Slottsskogen,

Arrangör:

Freinetskolan Bild och Form

Vi lär oss tillsammans

Genom att dela med oss av våra lärdomar kan vi bygga en kollektiv kunskapsbank som vi använder för att utveckla vårt lärande och skapa bättre undervisning för barn och elever.