Laddar Evenemang

Edcamp för förskoleklass

När: 2017-10-03 kl. 13:30 - 16:30
Var: Konferensen på Center för Skolutveckling, Bohusgatan 13 C
Pris:

Inom Göteborg

0kr

Övriga kommuner

250kr

Hitta hit

Sällan har så mycket hänt runt förskoleklassen på så kort tid. Nytt läroplansuppdrag, förslag om obligatorisk förskoleklass, digitalisering… Det väcker frågor som behöver resoneras kring tillsammans med andra.

Edcamp är en knytkonferens, som bygger på tanken att man blir klokare tillsammans med andra. På en edcamp tar du med din kunskap och nyfikenhet.

Det börjar med att du, på schemat, får skriva upp något du vill prata om. Schemat är uppdelat i tre samtalspass, med ett antal frågor att välja mellan under varje pass. Du söker sedan i schemat efter det du är intresserad av och går till den plats och tid där en intressant frågeställning avhandlas. Antingen är det du som tar upp en fråga som du vill bolla med andra eller så går du på en session där någon annan tar upp ett ämne som du är nyfiken på. En edcamp utgår alltså från det deltagarna på plats är intresserade av att diskutera och att utveckla förskoleklassen.

Svårt? Det klarnar när du väl bevistar en edcamp!
Hoppas vi har lyckats fånga din nyfikenhet,
varmt välkommen!

Edcamp för förskoleklass

När: 2017-10-03 kl. 13:30 - 16:30
Var: Konferensen på Center för Skolutveckling, Bohusgatan 13 C

Vi lär oss tillsammans

Genom att dela med oss av våra lärdomar kan vi bygga en kollektiv kunskapsbank som vi använder för att utveckla vårt lärande och skapa bättre undervisning för barn och elever.