Laddar Evenemang

Att arbeta med barn i behov av särskilt stöd: Digital föreläsning

När: 2022-11-24 kl. 17:30 - 19:00
Var: Digital via zoom,
Hitta hit
En grupp barn vattnar och putsar på ett stort jordklot

Elin Sarbring, förskollärare och specialpedagog med en fördjupning inom autism och andra diagnoser såsom npf (neuropsykiatriska funktionsnedsättning). Elin har också arbetat på BUP i ett utredningsteam för små barn. Nu arbetar hon som Specialpedagog i Uddevalla kommun. Det kommer att bli ett innehåll som är verksamhetsnära och beröra frågor som hur verksamheten kan utformas så att barnen kan göras mer delaktiga och hur vi kan möjliggöra ett reellt inflytande för dem utifrån deras olika förmågor. Under kvällen kommer det att bli tillfälle att diskutera och ställa frågor.

Föreläsningarna sker digitalt via zoom-länk, som ni får i god tid.

Kostnad per föreläsning och person är 75 kr för medlemmar och 125 kr för ickemedlemmar.

Du kan betala med Swish eller faktura, önskar du faktura behöver vi en faktura adress.

Anmälan

Anmäl dig via mail till omep.goteborg@gmail.com så får du länk till föreläsningen och ett Swishnummer för betalning. Ange vilken föreläsning du anmäler dig till, namn och om du är medlem samt e-postadress dit länken till föreläsningen ska skickas. Studenter på pedagogen går gratis i mån av plats.

Att arbeta med barn i behov av särskilt stöd: Digital föreläsning

När: 2022-11-24 kl. 17:30 - 19:00
Var: Digital via zoom,

Arrangör:

SVENSKA OMEP:s GÖTEBORGSKRETS

Vi lär oss tillsammans

Genom att dela med oss av våra lärdomar kan vi bygga en kollektiv kunskapsbank som vi använder för att utveckla vårt lärande och skapa bättre undervisning för barn och elever.