Laddar Evenemang

Boka en föreläsare från Sida Alumni

När: 2018-02-20 kl. 08:00 - 2018-06-10 kl. 17:00
Var: Ditt klassrum,
Hitta hit

Vill du veta mer om Sida, Globala målen för hållbar utveckling och biståndsfrågor på ett involverande, engagerande och personligt sätt? Sida Alumni är ett nätverk av människor med olika bakgrunder (ingenjörer, statsvetare, lärare, ekonomer m.m.) som på Sidas uppdrag föreläser och sprider kunskap om bistånd och de globala målen - baserat på egna erfarenheter av vårt arbete kring detta i länder i utveckling.

Alumner som nyligen gjort en fältstudie eller praktik i ett utvecklingsland kommer gärna till ditt klassrum, föreläsningssal, konferensrum eller liknande, för att berätta om sina personliga upplevelser från sin resa. Med Globala målen för hållbar utveckling som utgångspunkt kopplas deras personliga upplevelser samman med biståndsfrågor i allmänhet genom diskussioner och värderingsövningar. Föreläsningen är gratis.

 

Boka en föreläsare från Sida Alumni

När: 2018-02-20 kl. 08:00 - 2018-06-10 kl. 17:00
Var: Ditt klassrum,

Arrangör:

Sida Alumni

Vi lär oss tillsammans

Genom att dela med oss av våra lärdomar kan vi bygga en kollektiv kunskapsbank som vi använder för att utveckla vårt lärande och skapa bättre undervisning för barn och elever.