Laddar Evenemang

Barnens Växthus slår upp portarna igen

När: 2021-08-31 kl. 08:00 - 2021-09-18 kl. 17:00
Var: Trädgårdsföreningen,
Hitta hit

Från 21 augusti till 18 september förvandlas Växthuset i Trädgårdsföreningen återigen till en spännande aktivitetsarena. Denna gång primärt för barn i åldrarna 6-9 år. Park- och naturförvaltningen och Botaniska trädgården går samman med andra naturälskande aktörer och erbjuder både bokningsbara skollektioner på temat biologisk mångfald och genomför aktiviteter för alla barn på eftermiddagarna. I växthuset vill vi lära barnen om biologisk mångfald och varför det är viktigt att ta hand om vår natur och djuren oavsett storlek. Vi hoppas på att kunna inspirera barnen och locka fram en nyfikenhet på naturens fantastiska och viktiga mångfald.

Pga sen avbokning finns det möjlighet att ta emot en klass till! Imorgon onsdagen 1/9 kl 09.00 finns en skollektion ledig för en klass med tema bondgården och svenska lantraser.

Vi har även ett par bokningsbara lektioner kvar de kommande veckorna.

Gå gärna in på www.goteborg.se/barnensvaxthus så får du veta mer. Vid behov hämtas barnen upp med buss som tar dem till Trädgårdsföreningen. Givetvis helt gratis för skolan!

Varmt välkomna!

Barnens Växthus slår upp portarna igen

När: 2021-08-31 kl. 08:00 - 2021-09-18 kl. 17:00
Var: Trädgårdsföreningen,

Arrangör:

Park- och naturförvaltningen

Arrangör:

Botaniska trädgården

Vi lär oss tillsammans

Genom att dela med oss av våra lärdomar kan vi bygga en kollektiv kunskapsbank som vi använder för att utveckla vårt lärande och skapa bättre undervisning för barn och elever.