Laddar Evenemang

Ämnets dag 2020

När: 2020-10-27 kl. 09:00 - 16:00
Hitta hit

Ämnets dag är ett tillfälle för ämnesfördjupande fortbildning som institutioner vid Göteborgs universitet erbjuder verksamma lärare i grund- och gymnasieskolan.

Dagen är ett tillfälle för ämnesfördjupande fortbildning som institutioner vid Göteborgs universitet erbjuder verksamma lärare i grund- och gymnasieskolan. Ämnets dag är mycket uppskattat och erbjuder ett tillfälle till såväl efterfrågad ämnesfortbildning som kontaktytor mellan universitet och verksamma lärare.

På grund av Covid-19 kommer årets fortbildningsdag att ske digitalt i alla ämnen med undantag för Hem- och konsumentkunskap och Geografi (begränsat antal deltagare i båda ämnen).

I nuläget vet vi att vissa ämnen tyvärr tvingas ställa in årets program. Det gäller: Historia, Samhällskunskap/Sociologi/Psykologi/, Företagsekonomi/Juridik, Teknik, Dans/Musik/Teater.

Följande ämnen kommer att medverka

Ämnets dag 2020

När: 2020-10-27 kl. 09:00 - 16:00

Arrangör:

Göteborgs universitet

Vi lär oss tillsammans

Genom att dela med oss av våra lärdomar kan vi bygga en kollektiv kunskapsbank som vi använder för att utveckla vårt lärande och skapa bättre undervisning för barn och elever.