Laddar Evenemang

Alumnträff för lärare

När: 16/04 kl. 16:00 - 18:00
Var: Pedagogen Bhuset lokal B1 116 Läroverksgatan 15 eller digitalt via Zoom, Läroverksgatan 15
Hitta hit
Illustration IDPP

Illustration IDPP

Välkommen till en alumnträff för dig som är lärare och har studerat vid Göteborgs universitet. Du får veta mer om systematiskt kvalitetsarbete och möjligheter att samverka med universitetet om praktiknära forskning och forskarutbildning.

En träff för dig som är lärare och har studerat vid Göteborgs universitet eller kanske bara är nyfiken på att hålla kontakt med oss på universitetet. Denna gång får du veta mer om systematiskt kvalitetsarbete och möjligheter att samverka med universitetet om praktiknära forskning och forskarutbildning.

Program

16.00-16.30, Fika och mingel

16.30-17.30

  • Välkommen! Anette Olin Almqvist (viceprefekt för samverkan, Institutionen för didaktik och pedagogisk profession) och Liselott Hogedal (adjunkt och lärarutbildare, Institutionen för didaktik och pedagogisk profession)
  • Partille Vuxenutbildnings systematiska kvalitetsarbete utifrån Timperleys snurra. Marie Stenqvist och Anna Cwiek (förstelärare på Vuxenutbildningen i Partille)
  • CULF – Centrum för praktiknära forskning och forskarutbildning. Cecilia Ferm Almqvist (vetenskaplig ledare för CULF)

17.30-18.00, Diskussion om egna erfarenheter av praktiknära forskning

Du kan delta på campus eller digitalt. Deltar du digitalt kan du enbart vara med på föreläsningen 16.30-17.30.

Om alumnträffarna

Alumnträffar för lärare anordnas en gång per termin av Institutionen för didaktik och pedagogisk profession. Syftet är att erbjuda ett intressant innehåll om den forskning och undervisning som bedrivs på universitetet, skapa dialog med lärare för eventuell samverkan och erbjuda ett forum för nätverkande mellan lärare och mellan lärare och forskare.

Alumnträff för lärare

När: 16/04 kl. 16:00 - 18:00
Var: Pedagogen Bhuset lokal B1 116 Läroverksgatan 15 eller digitalt via Zoom, Läroverksgatan 15

Arrangör:

Institutionen för didaktik och pedagogisk profession, IDPP

Vi lär oss tillsammans

Genom att dela med oss av våra lärdomar kan vi bygga en kollektiv kunskapsbank som vi använder för att utveckla vårt lärande och skapa bättre undervisning för barn och elever.