Torghandel Förskola är numer en välkänd mötesplats för pedagoger och rektorer i förskola, som ser erfarenhetsutbyte som en viktig och positiv del av förskolans utveckling. Pedagoger föreläser och visar hur de arbetar i sin verksamhet och bjuder in till reflektion och samtal.

Tisdagen den 16 november är det dags för ytterligare en digital torghandel i förskolan. Du kommer vid detta tillfälle möta 3 olika föreläsare så passa på att skriva in detta datum i kalendern redan nu.

Program för denna dag

Kl 14:00-14:45 Grej of the Day

Anna Vlaic och Jill Jönsson, Kortedala Park, förskola.

Vi kommer prata om hur vi arbetar med Grej of the Day – förskola som projekt och vilket lärande det leder till. Vi kommer också visa hur vi jobbar med att sammanfatta vårt lärande i korta filmer som vi gör veckovis ihop med barnen i iMovie

Digital föreläsning online Grej of the day ➜

Kl 15:00-15:45 UNIKUM –  En titt på den nya lärplattformen utifrån ett pedagog perspektiv.

Cecilia Manfredsson, Utvecklingsledare Digitalisering och Innovation

UNIKUM –  En titt på den nya lärplattformen utifrån ett pedagog perspektiv.

2022 startar implementeringen av den nya lärplattformen. Hösten 2022 skall allt vara igång om det går som planerat. Här får du chansen att se hur de olika funktionerna i plattformen ser ut.

Digital föreläsning online UNIKUM ➜

Kl 16:00-16:45 IT-strateger  Digitalisering och Innovation

IT-strateger  Digitalisering och Innovation

Teams- hur en Teams-grupp kan användas i arbetet med olika dokument på en förskola och hur man kan kommunicera mellan pedagoger och mellan rektor och pedagoger.

Digital föreläsning online Digitalisering och Innovation ➜